Huisdieren fotoshoot

Wilt u een originele, opvallende foto van uw geliefde huisdier?
Die uitdaging ga ik graag aan!
Uw katten, honden, konijnen of vogels hoeven niet braaf stil te zitten.
Met geduld en snel handelen op het juiste moment maak ik de mooiste fotoserie.
Geef het een kans en laat u positief verassen door het resultaat.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst kijk ik het gedrag van uw huisdier even aan en bepaal aan hand daarvan of we direct gaan beginnen of dat het dier beter even kan wennen aan de omgeving. Het baasje mag lekker dicht in de buurt blijven zodat het dier op zijn/haar gemak is. Geduld is belangrijk als we uiteindelijk willen zorgen voor een mooi portret. Neem gerust wat speeltjes en snoepjes mee.

Tijdens het fotograferen zult u zien dat uw huisdier helemaal niet stil hoeft te zitten. Juist als ze vrij kunnen bewegen komen ze natuurlijk over op de foto. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies welk moment ik moet 'pakken'. Een foto van huisdieren valt niet te regisseren. We wachten gewoon af wat uw huisdier doet en leggen de leukste, grappigste en mooie momenten vast. Mijn uitdaging is om de foto net iets extra's mee te geven.

Benieuwd naar de kosten?

Klik links op 'prijzen' of klik hier

Origineel kado

Verras iemand met een kadobon voor een mooie huisdieren fotoshoot!
Bel 0648276805 of mail info@fotografiedaniellevanderspek.nl
De bon versturen wij per post.


Waarom kiest u voor Fotograaf Danielle van der Spek?

Persoonlijke aandacht
Een professionele fotoshoot is een investering waar u nog jaren lang plezier van wilt hebben. De losse sfeer in de studio, de klik met de enthousiaste fotograaf en de subtiele aanwijzingen die zij geeft zorgen ervoor dat u goed en ontspannen op de foto staat en dat het een leuke belevenis is.

Professionele fotostudio in Leiden
De grote fotostudio heeft een centrale ligging in de randstad, in Leiden. In de studio bent u niet afhankelijk van het weer waardoor de fotoshoot altijd door kan gaan. De belichting is mooier en u heeft meer privacy dan buiten. De aandacht van jonge kinderen wordt niet zo snel afgeleid. De fotostudio is ook op zaterdag geopend.

Geen onverwachte extra kosten
Eventuele spiegeling in de bril, een puistje, een kras of rode vlekjes in het gezicht, striae? Geen probleem. Dit wordt vanzelfsprekend netjes weggewerkt en hiervoor rekent Danielle geen extra kosten. Alle aandacht om uw fotoserie helemaal naar uw wens te maken.

Uitgebreide mogelijkheden
Kiest u voor een cd-rom met digitale foto’s of wilt u een kant en klare afdruk van uw mooiste foto(s) bestellen? Alles is mogelijk. Danielle werkt samen met de beste leveranciers op gebied van o.a. canvas, plexiglas, foto op hout, aluminium en albums. Alle voorbeelden hangen in de fotostudio.

100% Tevredenheidsgarantie
Met bijna vijftien jaar ervaring als professioneel portretfotograaf weet u dat u kwaliteit kunt verwachten van Danielle. Dit gaat zelfs zo ver dat u gratis opnieuw mag terug komen wanneer u niet tevreden bent over de fotoserie.

Ook zij kozen voor Danielle
Nog niet overtuigd? Lees dan reacties ervaringen van klanten die naar volle tevredenheid voor Danielle hebben gekozen.

Vragen?

Twijfel niet om even te bellen als u vragen heeft.
Bel 0648276805 of mail info@fotografiedaniellevanderspek.nl
Ik sta u graag te woord.

 

 *op de door u uitgekozen foto's die u laat afdrukken of digitaal besteld