Wat is Glamour Fotografie?

Glamour, Beauty, Boudoir, Fashion, Castingfotoshoot, model voor een dag:
een fotoshoot waarbij alles uit de kast wordt gehaald om jou als een echt model te fotograferen! Met professionele make-up en prachtige glamour belichtingen.

Hoe werkt het?

Benieuwd naar de kosten?

Klik links op 'prijzen' of klik hier

Waarom kiest u voor Fotograaf Danielle van der Spek?

Persoonlijke aandacht
Een professionele fotoshoot is een investering waar u nog jaren lang plezier van wilt hebben. De losse sfeer in de studio, de klik met de enthousiaste fotograaf en de subtiele aanwijzingen die zij geeft zorgen ervoor dat u goed en ontspannen op de foto staat en dat het een leuke belevenis is.

Professionele fotostudio in Leiden
De grote fotostudio heeft een centrale ligging in de randstad, in Leiden. In de studio bent u niet afhankelijk van het weer waardoor de fotoshoot altijd door kan gaan. De belichting is mooier en u heeft meer privacy dan buiten. De aandacht van jonge kinderen wordt niet zo snel afgeleid. De fotostudio is ook op zaterdag geopend.

Geen onverwachte extra kosten
Eventuele spiegeling in de bril, een puistje, een kras of rode vlekjes in het gezicht, striae? Geen probleem. Dit wordt vanzelfsprekend netjes weggewerkt en hiervoor rekent Danielle geen extra kosten. Alle aandacht om uw fotoserie helemaal naar uw wens te maken.

Uitgebreide mogelijkheden
Kiest u voor een cd-rom met digitale foto’s of wilt u een kant en klare afdruk van uw mooiste foto(s) bestellen? Alles is mogelijk. Danielle werkt samen met de beste leveranciers op gebied van o.a. canvas, plexiglas, foto op hout, aluminium en albums. Alle voorbeelden hangen in de fotostudio.

100% Tevredenheidsgarantie
Met bijna vijftien jaar ervaring als professioneel portretfotograaf weet u dat u kwaliteit kunt verwachten van Danielle. Dit gaat zelfs zo ver dat u gratis opnieuw mag terug komen wanneer u niet tevreden bent over de fotoserie.

Ook zij kozen voor Danielle
Nog niet overtuigd? Lees dan reacties ervaringen van klanten die naar volle tevredenheid voor Danielle hebben gekozen.

Vragen?

Twijfel niet om even te bellen als je vragen hebt.
Bel 0648276805 of mail info@fotografiedaniellevanderspek.nl
Ik sta je graag te woord.

 

*op de door u uitgekozen foto's die u laat afdrukken of digitaal besteld